ORDU / FATSA - Bolaman Ortaokulu

İbrahim ATİK - Okul Müdürü

09.06.1973 yılında Yozgat/Sarıkaya Kargalık köyünde doğdum. İlkokulu Şehit Abdurrahman Atik ilkokulunda okudum. Ortaokul Konya´da okudum. Ortaokulu Konya´da liseyi Kayseri´de bitirdim.

1992 yılında Erzurum Atatürk Universitesinde Sınıf Öğretmenliğini kazandım. 1966 yılında mezun oldum.

11.12.1996 yılında Tokat Zile Karaşeyh köyünde göreve başladım.

2000 yılında Ordu-Aybastı Karamanlı ilkokuluna atandım. 5 yıl müdür yetkili olarak görev yaptım. Atatürk ilkokulundA 9 ay öğretmen olarak çalıştım. Şehit Yener Şahin İlköğretim okulunda 4 yıl, Aybastı Ertuğrul Gazi İlköğretim okulunda 1.5 yıl görev yaptım. Çamaş Şehit Arda İlköğretim okuluna müdür olarak atandım. 2012 de Fatsa Yassıtaş İlköğretim okuluna Müdür Yardımcısı olarak atandım. 2.5 yıl görev yaptıktan sonra Fatsa İslamdağ Ortaokuluna müdür olarak atandım. 4.5 yıl görev yaptıktan sonra Fatsa Bolaman Ortaokuluna Müdür olarak atandım. Halen bu okulda müdür olarak görev yapmaktatyım. 3 kızım 1 oğlum var. Birçok STK ´da görev yapmaktayım.